Automoto
SPORTOVI
Automoto
Ispred Rossija

Titula sve bliže: Marquezu novi pole position

Španjolski motociklist Marc Marquez dohvatio je svoj četvrti uzastopni i osmi ovosezonski pole-position uoči Velike nagrade Malezije, 15. ovosezonske utrke Svjetskog MotoGP prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hondin vozač je na samom kraju kvalifikacijskoj treninga osigurao prvo mjesto i onemogućio Talijanu Valentinu Rossiju na Yamahi prvu pobjedu u kvalifikacijama u tri godine. Marquez je do prvog mjesta stigao s krugom od 2:00.011, dok je Rossi bio sporiji za tri desetinke.

Treće mjesto osvojio je Britanac Cal Crutchlow, dok je Jorge Lorenzo, aktualni prvak i Marquezov najveći konkurent u borbi za naslov, osvojio četvrto mjesto.

Podsjećamo, u ukupnom poretku su na vrhu trojica Španjolaca, Marc Marquez sa 278 bodova, Jorge Lorenzo s 239 i Dani Pedrosa s 219 bodova.

Nedjeljna utrka za Veliku nagradu Malezije na stazi Sepang počet će u 10 sati po srednjoeuropskom vremenu, uz prijenos na OYO.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider