Automoto
SPORTOVI
Automoto
Emotivna ispovijest

Supruga Michaela Schumachera prvi put progovorila o njegovu stanju: "Nedostaje mi svaki dan, s nama je, ali više nije isti..."

Corinna Schumacher otkrila je kako sad izgleda život legende Formule 1.

Supruga Michaela Schumachera Corinna prvi je put progovorila o njegovim teškim ozljedama dobivenim u skijaškoj nesreći prije osam godina, otkrivši da Michael više nije isti.

Također je otkrila kako se legenda F1 tog kobnog dana nećkala treba li uopće stati na skije uoči šokantnog raspleta događaja i razmišljala o odlasku iz francuskih Alpa u toplije krajeve, odnosno putu u Dubai.

Nijemac je, vjerujemo da mnogi znate, doživio tešku nesreću skijajući u Meribelu u prosincu 2013., iz koje je izašao s teškom traumom mozga, zbog koje su ga morali staviti u induciranu komu na šest mjeseci.

Otada je nestao iz javnog života i vratio se natrag kući kako bi odradio rehabilitaciju, a obitelj je detalje o njegovom zdravlju skrivala gotovo osam godina.

Njegovo se ponašanje drastično promijenilo

Danas, priznaje njegova supruga, Schumacher više nije isti i nedostaje joj stara verzija jer se njegovo ponašanje drastično promijenilo poslije nesreće.

"Nedostaje mi Michael svaki dan“, rekla je u Netflixovom dokumentarcu Schumacher.

"Još je sa mnom, drugačiji je, ali ovdje. Još mi svaki dan pokazuje koliko je snažan mentalno.“

Corinna još ne može vjerovati kakve nesretne karte im je život podijelio jer je Michael poslije karijere u jednom od najopasnijih sportova na kugli zemaljskoj, koju je prošao bez ogrebotine, na koncu završio ovako.

"Prošli smo sve njegove utrke neokrznuti, zato sam bila uvjerena da ima nekoliko anđela čuvara koji ga paze, ne znam je li to bio samo zaštitni mehanizam ili naivnost, ali jednostavno mi nikad nije ni palo na pamet kako se Michaelu nešto može dogoditi.“

Nastavljamo život, ali privatnost je najvažnija

"Nikad nisam okrivljavala boga za ovo sve, jer nesreće se događaju svima, bila je to doista loša sreća, sva loša sreća koju bi bilo tko ikad trebao iskusiti u životu.“

"Pokušavamo nastaviti život kao obitelj, na način koji je Michael volio i koji još voli. Živimo zajedno u našoj kući, idemo na terapije, činimo sve što možemo kako bismo Michaelu život učinili boljim i kako bi mu bilo što ugodnije.“

"Privatnost je najvažnija, što se događa kod kuće, ostaje kod kuće. Važno mi je nastaviti poštivati njegovu privatnost i uživati u njoj što je više moguće. Michael je uvijek štitio nas, a sad mi pazimo na njega", istaknula je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider