Automoto
SPORTOVI
Automoto
odgovor glazbeniku

Supruga Michaela Schumachera po prvi put se samostalno oglasila: "Neće odustati"

Po prvi se put samostalno, bez priopćenja za medije glasnogovornice, oglasila supruga Michaela Schumachera - Corina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Surpuga proslavljenog vozača Formule 1 Michaela Schumachera poslala je kratku, ali jasnu poruku vezanu za stanje njezinog supruga koji se već pet godina oporavlja od posljedica pada na skijanju. Corina Schumacher odgovorila je njemačkom glazbeniku Saschi Herchenbachu, koji je posvetio pjesmu velikom šampionu pod nazivom "Rođen za borbu".

"Želim se iskreno zahvaliti na tvojoj poruci i predivnom poklonu koji nam je pomogao tijekom teških trenutaka. Sjajno je primiti toliko divnih želja i riječi, koje su snažna podrška našoj obitelji. Svi znamo da je Michael veliki borac i da neće odustati", rekla je Corina.

Herchenbach je bio iznenađen gestom Schumacherove supruge.

"Nisam očekivao da ću uopće dobiti odgovor od nje i baš sam počašćen. Corina Schumacher je napisala pismo u svom uredu i potpisala ga", uzvratio je glazbenik.

Corina Schumacher se do sada nije izjašnjavala zbog teškog stanja njenog supruga, odnosno uglavnom su u ime obitelji pisali priopćenja.

Nažalost, i dalje nema vijesti o stanju njemačkog šampiona. Jedan od njegovih najbližih prijatelja Jean Todt, koji ga posjećuje dva puta mjesečno, rekao je da ne može kazati ništa novo. Prema nekim informacijama, nekadašnji prvak još uvijek ne može hodati, niti govoriti, ali ponekad pokaže emocije jer zaplače.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider