Automoto
SPORTOVI
Automoto

'Schumijev bolid već sad bolji od Buttonovog iz 2009.'

Čelni čovjek Mercedes GP-a Ross Brawn otkrio je da je novi bolid za sljedeći sezonu već sad bolji od onog s kojim je Button osvojio naslov 2009. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U svijetu Formule 1 vlada euforija: Michael Schumacher vraća se u 41. godini i pokušat će za volanom Mercedesa osvojiti svoj osmi naslov svjetskog prvaka.

>> Schumacher uskrsnuo: Bilo mu je jako, jako dosadno

Iako su mnogi skeptični oko kvalitete bolida kojeg će Schumi imati na raspolaganju, šef momčadi Ross Brawn uvjeren je kako će njegova ekipa biti konkurentna i u sljedećoj sezoni.

'Već sada nam podaci govore kako je novi bolid brži od onog iz 2009. godine. Hoće li to biti dovoljno, vidjet ćemo. No, ako i neće, imamo ljude koji su u stanju reagirati na pravi način i poboljšati naknadno bolid da postane konkurentan,' izjavio je Brawn, te se osvrnuo na svoju novu/staru zvijezdu:

'Mislim da se Schumacher preporodio, a talent i brzina sigurno nisu nešto što vas može napustiti.'

Schumacher također u svojim prvim intervjuima najavljuje pohod na titulu svjetskog prvaka, a optmist je i Bernie Ecclestone.

'Njegov povratak je sjajna stvar za Formulu 1.Vjerojatno se umirovio nakon što mu je ponestalo motivacije, a sada će ponovno prepun motiva jurišati na utrkama. Zaboravite na pojedinačne pobjede, ja računam na to da će osvojiti prvenstvo,' kaže Ecclestone.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider