Automoto
SPORTOVI
Automoto
Zanimljivo

U Formuli 1 mu ove sezone ne ide pa se baca u filmske vode: Hamiltona će slušati Brad Pitt

Lewis Hamilton će biti producent filma koji se snima o Formuli 1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Poznati novinar Vincenzo Landino koji je specijaliziran za Formulu 1 objavio je da će se uskoro krenuti snimati film o Formuli 1, a glavnu ulogu će igrati Brad Pitt. Navodno će budžet filma iznositi 140 milijuna dolara, a Apple je otkupio prava za snimanje.

Film će režirati Joseph Kosinski, redatelj ovogodišnjeg Top Guna: Maverick, a glavni producenti će biti Jerry Bruckheimer i sedmerostruki prvak Formule 1 Lewis Hamilton.


Navodno će film biti baziran na priči o povratku vozača iz mirovine kojeg će glumiti Brad Pitt, a natjecati će se protiv mladih ''lavova'' i svog momčadskog kolege, trenutno nema informacija će glumiti drugog vozača momčadi.

Apple je nanjušio priliku i pametno investirao zbog sve veće popularnosti Formule 1 u SAD-u, čemu je doprinijela i Netflixova serija Drive to Survive.

Zabrinuti će Lewis Mercedesove poklonike jer se šuška da je Hamilton nezadovoljan trenutnom situacijom u prvenstvu i da bi se mogao povući već dogodine zbog nemogućnosti da pretekne velikog Michaela Schumachera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider