Automoto
SPORTOVI
Automoto
Nesvakidašnja prilika

Hrvatski auto i karting savez pripremio 10 besplatnih kartinga za najmlađe

Ova ponuda koja se ne susreće baš često namijenjena je djeci između četiri i osam godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski auto i karting savez - HAKS, ove godine uvodi novitet pa tako pojedini vozači u BABY KART klasi imaju prilike potpuno besplatno dobiti na korištenje kompletan karting pripremljen za nastupe na prvenstvu Hrvatske.

Uvjeti korištenja i dobivanja kartinga isključivo će ići putem klubova/članova HAKS-a koji će jamčiti HAKS-u da će korisnici ustupljenih im kartinga iste dopremiti na svaku utrku tehnički usklađene s važećim propisima, te također i nastupiti na svakoj pojedinoj utrci.

BABY KART je namijenjen djeci starosti 4-8 godina, a kako bi malci mogli upravljati kartingom, morat će imati završenu karting školu i licencu od prijašnje godine, zatim će se s klubom potpisati ugovor o korištenju kartinga.

"Budući da se radi o kartinzima za klasu BABY KART, od iznimne nam je važnosti da svi korisnici koji budu aplicirali za korištenje istih nastupe na PH-e u kartingu, jer je to jedini način da omasovimo i populariziramo karting sport od najmlađe klase na startnoj rešetki PH-e u kartingu. Korištenje kartinga, kao i trening na istima, neće biti moguće bez prethodno ovjerene suglasnosti o nastupu na svim natjecanjima PH-e u kartingu u sezoni 2017. godine", ističe se u priopćenju HAKS-a.

Očekivano vrijeme isporuke kartinga je polovica sljedećeg tjedna, pa se mole svi koji imaju uvjete, da svoj zahtjev pošaljete Odboru za karting sport koji će po dospijeću svih zahtjeva odlučiti koji klubovi u naprijed navedenim županijama će dobiti kartinge na korištenje.

Rok za dostavu zahtjeva je utorak, 18. travnja 2017. godine do 12:00.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider