Automoto
SPORTOVI
Automoto
"Ovdje se radi o prijateljstvu"

Čudno je što još uvijek nije: Uskoro će biti riješeno trenutno glavno pitanje u Formuli 1

Hamilton bi trebao biti potpisati sredinom ožujka prije početka testiranja u Bahreinu, ali mu očito ipak neće biti ponuđen dugoročni ugovor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sedmerostruki svjetski prvak Lewis Hamilton i Formula 1 ekipa Mercedes na pragu su novog produženja ugovora, tvrdi njemačka agencija DPA.

Mercedes još od kraja prošle sezone, u kojoj je osvojio gotovo sve, naglašava je Hamiltonov novi ugovor samo formalnost, ali to dosad ipak nije provedeno.

"Uskoro je to vrlo rastezljiv koncept. Ali to će biti uskoro, više nismo jako daleko. Ovdje se radi o prijateljstvu. Lewis je vrlo važan, ne samo za našu momčad, već i za marku Mercedes. Ali pravila u Formuli 1 se mijenjaju i to je također tema naših pregovora", kazao je vođa Mercedesa Toto Wolff.

Prema Wolffu, Hamilton bi trebao biti potpisati sredinom ožujka prije početka testiranja u Bahreinu, ali mu očito ipak neće biti ponuđen dugoročni ugovor s Mercedesom, jer je Wolff produljenje za tri sezone smatrao nerealnim.

Hamilton je s Mercedesom je od sezone 2013., ali potpisuje kraće ugovore, a posljednji je zaključio na dvije godine u 2018., pa je taj istekao prošlog prosinca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider