Automoto
SPORTOVI
Automoto
Lani četiri podija

Pao jedan od najiščekivanijih potpisa u Formuli 1: "Naša vjera u njegov talent"

Prošle sezone Lando Norris je četiri puta bio na postolju, ostvario je tri treća i jedno drugo mjesto, te je na kraju završio kao šesti u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva Formule 1

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski vozač Formule 1 Lando Norris (22) ostat će u McLarenu do kraja 2025. nakon što je potpisao novi četverogodišnji ugovor s momčadi.

Prošle sezone Norris je četiri puta bio na postolju, ostvario je tri treća i jedno drugo mjesto, te je na kraju završio kao šesti u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva Formule 1, a McLaren na četvrtom mjestu u poretku konstruktora.

"Produženje suradnje pokazuje našu vjeru u njegov talent. Također, to je pokazatelj njegova povjerenja i predanosti našoj momčadi i putu da postanemo konkurentni u borbi za naslov svjetskog prvaka", objavio je šef momčadi Andreas Seidl.

Norris je debitirao za McLaren 2019. godine, nakon što je bio testni i rezervni vozač.

"Ja sam odrastao s ovom momčadi i dio sam putovanja na kojem se nalazimo. Prošla sezona bila je veliki korak naprijed u mojoj karijeri i rezultatima momčadi. Mogu vidjeti i osjetiti rad i predanost u ekipi kako bi bili u poziciji da pobjeđujemo i osvajamo naslove", kazao je Norris.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider