Automoto
SPORTOVI
Automoto
dobio novu pilu

Ferrari svom vozaču darovao bolid u kojem je ostvario jedine dvije pobjede u karijeri

Monegaški vozač sada se može ulicama rodnog grada voziti u bolidu Formule 1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vozač Ferrarija Charles Leclerc od danas je vlasnik novog automobila, onog kojim je 2019. ostvario svoje jedine dvije pobjede u utrkama Svjetskog prvenstva Formule 1, pohvalio se njime na svom Instagramu profilu.

"Nešto posebno je upravo stiglo kući", napisao je 23-godišnji stanovnik Monte Carla uz fotografije Ferrarijevog bolida SF90 kojim je slavio na utrkama za Veliku nagradu Belgije i Veliku nagradu Italije u Monzi, što su dvije od tri posljednje Ferrarijeve pobjede.

Iz Ferrarija su na Twitteru odgovorili Leclercu porukom "nadamo se da uživaš".

gol expired Mađarska pornozvijezda se požalila: "Spavala sam s igračima Man Uniteda. Uzeli su mi novac za pizzu" divider

Leclerc je u Ferrari stigao 2019. i u svojoj drugoj sezoni u formuli 1 pridružio se četverostrukom svjetskom prvaku Nijemcu Sebastianu Vettelu. No, Leclerc se pokazao već u prvoj sezoni uspješnijim od Vettela koji je na kraju prošle sezone objavio da odlazi iz Ferrarija. 

Na njegovo je mjesto stigao mladi Španjolac Carlos Sainz Jr., sin bivšeg dvostrukog svjetskog prvaka u reliju.

Vettel je još uvijek posljednji Ferrarijev pobjednik. Nakon Leclercove Monze 2019., njemački vozač osvojio je Veliku nagradu Singapura. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider