Automoto
SPORTOVI
Automoto

Ecclestone za rođendan dobio 'posebnu' hodalicu!

Ortpedsko je pomagalo, hodalicu s kotačima, za 80. rođendan Bernieju Ecclestoneu poklonio njemački pilot Red Bull Racing Teama Sebastian Vettel...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šef natjecanja u Formuli 1 rođendan će proslaviti u četvrtak, 28. ovog mjeseca. Iako je još uvijek pokretan bez ikakve tehničke pomoći, Vettel mu je u subotu crnim humorom poručio da s ovim poklonom ne mora strahovati za budućnost.

Ispalo je dobro. Bernie se iskreno nasmijao

'Nadam se da ću doživjeti dan kada će mi trebati,' rekao je humoru skloni Britanac, dok je Vettel dodao:

'Ispalo je dobro. Bernie se iskreno nasmijao.'

Hodalica namijenjena starijim ljudima s problemima u kretanju imitira, koliko je to izvedivo, Red Bullov bolid. Označena je brojem 80, sa svake strane ima dva držača za piće u koje su, jasno, stvaljene limenke najpoznatijega energetskog pića današnjice, te na komandnom pultu ima tri gumba za pomoć u nuždi: jedan za viagru, drugi za njegovateljicu, dok na trećem piše Pasquale. Radi se o Berniejevu prvom asistentu, Pasqualeu Lattineduu.

Vettel se, dokazala je Ecclestoneova reakcija, smije šaliti na ovaj način. Unatoč jazu u godinama dvojica su dobri prijatelji, a Ecclestone je čak i neka vrsta Nijemčeva poslovnog savjetnika.

Ecclestone je, nakon što je shvatio da je uhvaćen u igrokaz za fotoreportere, 'pozdravio' novinare ispruženim srednjim prstom.

Vettel je učinio dobro što je povjereniku natjecanja u Formuli 1 poklon predao u subotu. U nedjelju mu, nakon što mu je devet krugova prije kraja zatajio motor dok je bio na prvom mjestu utrke za VN Koreje, zasigurno nije bilo do šale.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider