Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nije bilo dobro

Zrnčić-Dim nakon spusta u Sočiju: Nisam bio dovoljno svjež

Natko Zrnčić-Dim prvi je od hrvatskih alpskih skijaša odradio natjecanje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju. U spustu na stazi Roza Hutor je zauzeo 29. mjesto...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zaostao je Natko 3.57 sekundi za senzacionalnim pobjednikom, Austrijancem Matthiasom Mayerom. Srebro je, podsjećamo, osvojio Talijan Christof Innerhofer, a broncu Norvežanin Kjetil Jansrud.

"U gornjem dijelu staze sam dosta dobro vozio. Prvi i drugi prolaz su bili zadovoljavajući, ali kasnije sam napravio nekoliko pogrešaka i nisam bio dovoljno svjež. Mislim da sam iz tog razloga gubio vrijeme u donjem dijelu staze", istaknuo je hrvatski skijaš.

Sljedeći će nastup Zrnčić-Dim imati u petak u svojoj najjačoj disciplini, super-kombinaciji, u kojoj će mu se pridružiti i najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić.

"Nadam se da ću se dobro odmoriti za kombinaciju i da ću u spustaškom dijelu popraviti donji dio koji danas nije bio dobar", dodao je Natko. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider