Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Skijat će do 2018.

ZOI: Lindsey Vonn će Igre u Sočiju komentirati za NBC, a na idućima nastupiti?!

Trofejna američka skijašica, 29-godišnja Lindsey Vonn zbog ozljede koljena neće nastupiti na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, ali će ipak biti dio istih, i to u ulozi stručnog komentatora za mrežu NBC.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U veljači prošle godine u utrci superveleslaloma na Svjetskom prvenstvu Lindsey Vonn je potrgala križne ligamente koljena prvi put, da bi se potom oporavila i onda opet obnovila ozljedu u studenom u Coloradu. Nakon što je otkazala nastup u Sočiju, podvrgnula se uspješnoj operaciji desnog koljena.

NBC je u utorak objavio kako će Lindsey Vonn biti dio ekipe koja će na mreži pokrivati Zimske olimpijske igre s početkom sljedećeg tjedna: "Lindsey će objasniti kako se sportaši fizički i psihički pripremaju za Igre, te će s gledateljima podijeliti neke od svojih najdražih uspomena. Nakon službenog početka Igara, nastavit će izvještavati za Today i NBC Sports iz Sjedinjenih Američkih Država", obznanio je NBC.

Na ZOI u Vancouveru 2010. godine Vonn je osvojila zlato u spustu i broncu u superveleslalomu. Priznala je kako će joj teško biti gledati određene discipline na natjecanjima skijašica: "Bit će mi stvarno teško gledati pojedina natjecanja. Ono čemu se baš ne veselim je rano ustajanje zbog vremenske razlike. To baš i neće biti tako zabavno", rekla je Vonn, koja povratak skijanju planira za listopad, kako bi se pripremila za Svjetsko prvenstvo u Vailu iduće godine.

"Zadnji puta sam se malo požurila, kako bi bila spremna za Soči. Moram reći da sam još uvijek jako motivirana. Imam osjećaj da još mogu puno toga postići u skijanju."

Iako u Sočiju neće skijati, već sada planira nastup na idućim Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu 2018. godine: "Odlučila sam da ću se probati natjecati do idućih Igara u Pjončangu", potvrdila je Vonn.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider