Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pokorila Moskvu

Zlatna Sandra proživjela dramu: Drago mi je jer sam prva Hrvatica kojoj je ovo uspjelo

Sandra Perković bila je iznimno ponosna nakon osvajanja zlata na Svjetskom prvenstvu.

Naša najbolja atletičarka u finalu bacanja diska bila je najbolja na Svjetskom prvenstvu u Moskvi - ne samo da je deklasirala konkurenciju već je i postala prva bacačica koja je osvojila zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Svjetskom i Europskom prvenstvu.

>> Sandra Perković za povijest: Pomela konkurentice i uzela svjetsko zlato!

"Naplatila sam sad za Daegu prije dvije godine, posebno mi je drago da sam postala prva hrvatska atletičarka koja ima tri zlata s velikih natjecanja", kazala je Sandra otkrivši i kako planira proslaviti veliki uspjeh:

"Bit će to u krugu obitelji, ovoga puta sam odlučila poštedjeti svoju mamu živaca pa sam već u prvoj seriji bacila jako daleko."

>> 'Bravo Sandra, ti si kraljica kojom se ponosi Hrvatska!'

Sandra Perković je olimpijska, svjetska i europska prvakinja, a svjetski rekord?

Ukupno glasova:

Sandra kaže kako se nadala da bi u finalu mogla prebaciti magičnu granicu od 70 metara: "Nažalost, kiša je pala, nije išlo."

Na koncu je otkrila kako je put do zlata u Moskvi bio sve samo ne lagan.

"Dan prije kvalifikacija ozlijedila sam leđa, a još ranije sam imala upala uhu. Imala sam i problema s umnjacima, lijevo koljeno mi je lakše ozlijeđeno. Samo me još nije pogodio grom", u svom je stilu zaključila Sandra.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider