Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Otvaranje s Austrijancima

Zlatko Horvat naglasio ključ uspjeha za SP u Kataru

Hrvatska rukometna reprezentacija u utorak je otputovala u Katar gdje će se od 15. siječnja do 1. veljače održati Svjetsko prvenstvo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je 'bezbolno' prošla kroz pripreme, odnosno nijedan se igrač na istima nije ozlijedio. Upisane su i dvije pobjede protiv Srbije u prijateljskim ogledima, no one nisu bili pravi pokazatelj snage naše reprezentacije.

"Bile su dosta teške pripreme, za ovo razdoblje sezone, jer moramo imati snage za cijeli turnir i zato su bile takve. U dva tjedna mogli bi odigrati i devet utakmica, a za to trebamo imati snage, odnosno moramo biti spremni", rekao je ponajbolji igrač dvije pripremne utakmice protiv Srbije.

"Srbija se pokazala kao odličan protivnik, a u te dvije utakmice mogle su se vidjeti neke naše slabosti, ali i kvalitete. No ponavljam, u njima su bile dosta teške noge zbog visokog tempa na pripremama. Sad smo se odmorili, imali smo dovoljno vremena da se osvježimo i bit ćemo spremni za prvu utakmicu protiv Austrije u petak", veli Horvat i zaključuje.

"Otvaranje turnira je vrlo bitno. Svi govorimo koliko je bitno da u toj utakmici upišemo dva boda i da nam to da krila za nastavak turnira".

Hrvatska se na prvenstvu nalazi u skupini B zajedno s Austrijom, BiH, Makedonijom, Iranom i Tunisom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider