Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Svladali Šibenčane

Žapci furiozno zaključili uspješni tjedan: 'Hvala navijačima!'

U osmom kolu Triglav Jadranske vaterpolske lige HAVK Mladost je u domaćem bazenu slavila protiv VK Šibenik rezultatom 16:7. Ovo je druga pobjeda Mladosti ovog tjedna u Zagrebu, u srijedu je Mladost u četvrtfinalu LEN Euro kupa pobijedila kotorski Primorac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

“Bila je ovo rutinska pobjeda, svi igrači su dobili priliku za igrati i zadovoljan sam rezultatom i igrom. Drago mi je da smo ostvarili ovu pobjedu jer smo se prošle godine dosta mučili s njima, a sada vidimo napredak u međusobnom ogledu", izjavio je trener HAVK Mladost Vjekoslav Kobešćak.

Za HAVK Mladost su igrali: golmani Ivan Pisk, Ivan Marcelić, centri Luka Lončar i Bruno Josipović, bekovi Ivan Milaković, Marko Pavičić i Kristijan Milaković te lijevi i desni igrači Duje Živković, Ivan Živković, Luka Bukić, Ante Vukičević, Marko Martinić, Marin Dašić i Ivan Capan.

"Igrali smo protiv objektivno slabije momčadi od nas te iako smo bili iscrpljeni od prijašnjih utakmica ostvarili smo bitnu pobjedu za nastavak pobjedničkog niza. Cijela momčad igrala je dobro, a posebna zahvala i navijačima na podršci i da nas u još većem broju dođu podržati na idućim utakmicama", izjavio je igrač Mladosti Bruno Josipović.

U pauzi utakmice u bazenu su nastupile sinhro plivačice Mladosti. HAVK Mladost u devetom kolu regionalne Triglav Jadranske vaterpolo lige koje se igra u subotu 30. studenog putuje na gostovanje kod VK Budva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider