Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Briljirali vratari

Trijumfalni povratak Zanoškog: KAC svladao Medveščak nakon penala

Hokejaši Medveščaka poraženi su nakon raspucavanja u ogledu 38. kola EBEL lige. KAC Klagenfurt je kao gost slavio s 2-1 (0-0, 1-0, 0-1, 1-0)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ogledu gdje su najzapaženiji bili vratari na obje strane, poveli su gosti iz Austrije. S igračem više, u 36. minuti, Kirk Furey je bio precizan za kasni prvi pogodak na ogledu.

Igra se, istina, nakon tog pogotka rasplamsala, ali i dalje su vratari ostajali nesavladivi. Sve do jedanaest minuta prije kraja gosti su čuvali minimalno vodstvo, ali je tada, također s igračem više, izjednačio Andy Sertich. Nakon što nije bilo pogodaka niti u dodanih pet minuta, tijekom raspucavanja su spretniji bili gosti i odnijeli tako pobjedu na ledu i dalje drugoplasirane momčadi na ljestvici.

Utakmicu je obilježio i povratak Toma Zanoškog, bivšeg medvjeda, u Ledenu dvoranu. Zanoški je bio jedan od strijelaca za goste u raspucavanju.

Recimo da su vodeći Vienna Capitalsi bili itekako uvjerljivi, te su sa 6-0 pobijedili Innsbruck pred svojim navijačima. (TS/VLM Agencija)

 

EBEL liga, 38. kolo:

Medveščak - KAC Klagenfurt 1-2, penali (0-0, 0-1, 1-0, 0-1)

Olimpija - Villach 5-4, produžetak

Vienna Capitals - Innsbruck 6-0

Graz - Znojmo 1-2, penali

Linz - Dornbirn 3-0

Alba Volan - Salzburg 4-1

Redoslijed: 1. Vienna Capitals 55, 2. Medveščak 53, 3. Graz 47, 4. Villach 47, 5. Linz 45...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider