Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Oprostili se od Lige prvaka

'Zagrebaši' razočarani: Lađe im potonule prije utakmice

Rukometaši CO Zagreb pobjedom protiv ruskog St. Peterburga 26:24 oprostili su se od ovogodišnje Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Zagrebašima' su do zadnjeg kola bili u igri za osminu finala, međutim uoči utakmice su saznali vijest kako je Motor pobijedio Veszprem i tako ih izbacio iz svih kombinacija za prolazak dalje.

S takvim saznanjem igrači Borisa Dvoršeka odigrali su utakmicu u Areni i uz puno muke na kraju ipak pobijedili rusku momčad sa 26:24 (15:14).

"Teško je bilo igrati nakon što smo čuli rezultat iz Ukrajine. Ekipa se trebala prilagoditi tome, a u svlačionici su nam prije utamkice lađe potonule. Vjerojatno i zbog toga nismo odigrali dobru utakmicu. Igra je bila rastrgana, a razglog je što glavom nismo bili na utakmici", rekao je Dvoršek te dodao kako je ovo škola za iduću sezonu. 

Kod Zagreba svakako treba izdvojiti golmana Ivan Stevanovića koji je imao 18 obrana, dok su se u napadu istaknuli Josip Valčić sa sedam te Luka Stepančić sa pet golova.

"Razočarani smo jer nismo prošli dalje. Sad se okrećemo SEHA ligi gdje imamo velike šanse za završni turnir", rekao je Stevanović. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider