Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Opet preokret: HSV ne dolazi u obzir!

Zagreb tjera Duvnjaka: Idi u Kiel, i to odmah!

Domagoj Duvnjak može odmah iz Zagreba, priopćili su iz kluba. Ipak, ima i caka. Može otići jedino u Kiel, a ne u HSV s kojim je već bio potpisao i predugovor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nitko nije očekivao novo zanimanje Kiela, kluba koji je prvi prije nekoliko mjeseci pokazao zanimanje za Duvnjaka, ali se povukao nakon informacije o potpisu predugovora za HSV, pišu Sportske Novosti.

'Dobili smo protuponudu Kiela za Duvnjaka', potvrdio je jučer direktor CO Zagreba Bartol Kaleb.

>> VIDEO: Hoće li Zagreb uništiti karijeru Domagoja Duvnjaka?

'Ona je bitno jača od ponude HSV-a, predstavlja veliku izmjenu ili naglavce mijenja stanje. Konkretno, riječ je o ponudi koja nas kao klub zadovoljava i mi smo je prihvatili, a poanta je u tome da Kiel želi Duvnjaka odmah i žele potpisati ugovor s njim na tri godine. Sada konačnu riječ daju Duvnjak, njegov otac te menadžer', pojasnio je Kaleb novonastalu situaciju te dodao kako postoji i mogućnost da on odmah potpiše trogodišnji ugovor za Kiel, ali da ga oni posude Zagrebu već za sljedeću sezonu. No, to su modaliteti koji sada ovise o Domagoju.

Drugim riječima, uprava našeg rukometnog prvaka je odlučila. Nakon Igora Vorija, najboljeg igrača SP u Hrvatskoj i jednog od najboljih pivota na svijetu, u CO Zagrebu su voljni pustiti i Domagoja Duvnjaka. O novcu naravno mudro šute. No, prva ponuda HSV-a je bila na razini 350.000 eura i nije zadovoljavala financijske težnje Zagreba. Pretpostavlja se stoga da je Kiel ponudio 500-600.000 eura. Što je 500-600.000 više nego su dobili za Vorija...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider