Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Ostali sportovi
Malo su se preračunali

Zabrinut za sudbinu Francuske: Hrvatska je potvrdila moje strahove!

Prethodnik Claudea Oneste na mjestu izbornika francuske reprezentacije, danas 69-godišnji Daniel Constantini, analizirao je aktualni trenutak francuskog rukometa nakon poraza od Hrvatske u četvrtfinalu SP-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Utakmica s Hrvatskom potvrdila je sve moje strahove. Momčad se nije oporavila od napora Olimpijskih igara u Londonu. Igrači su računali da će sve biti u redu samo da se dokopaju polufinala. Njihova je računica propala", kazao je Constantini dodavši:

>> Generalova poruka Kaubojima: 'Zastrašujuće! Sad se sav naježim!'

"Gledao sam sva četiri četvrtfinala u Španjoljskoj. Nama je prvenstveno nedostajalo ritma. Niti druge reprezentacije ne igraju brzo, ali se razumiju. Ova reprezentacija nije dala ništa." 

"Sve su reprezentacije u Španjolsku, s izuzetkom domaćina, došle pomlađene. Hrvatska se odrekla jednog Ivana Balića. Igra se u pokretu, u preformaciji, sa što manje pozicijskih napada. Igrači napreduju sve brže. Mi u tom pogledu nismo napravili ništa."

"Bojim se da nam prijeti sudbina Švedske. Nakon što su 2002. godine osvojili naslov europskih prvaka, Šveđani nisu uspješno pomladili momčad. Dan-danas nema ih nigdje", zaključio je zabrinuti Constantini. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider