Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Trčimo za one koji ne mogu'

Wings for Life: Još je samo 10 dana ostalo do isteka prijava

Točno 60 dana ostalo je do trenutka kada će cijeli svijet zajedno potrčati, a još samo 10 dana ostalo je za prijave koje uključuju tvoje ime na startnom broju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Wings for Life World Run 3. svibnja startat će iz Zadra i još 34 lokacije svijeta u isto vrijeme. Utrka koja zapravo nema uobičajenu statičnu ciljnu liniju, iznad svega ipak ima jedan cilj, a to je ozljede leđne moždine učiniti izlječivima.

Želiš li biti među onima koji će trčati pred presretačkim vozilom i pomaknuti svoje granice, a uz to imati svoje ime ispisano na startnom broju, do 15. ožujka se trebaš prijaviti na www.wingsforlifeworldrun.com, izvršiti uplatu i na startu ćeš dobiti startni broj koji nosi tvoje ime. Napomenimo, sto postotna vrijednost iznosa startnina ulaže se u neprofitnu zakladu Wings for Life.

Prošlogodišnji pobjednici hrvatske utrke Kimberly Remine i Goran Murić, prema svojoj želji za nagradu će ove godine trčati u Japanu i Norveškoj i tamo pokazati hrvatske trkačke boje, a globalni pobjednici utrke za nagradu su dobili putovanje oko svijeta. Ako si ti kao i oni i možeš trčati na duge staze ili si pak od onih koji u svom dnevniku žele imati zapisano jedno nezaboravno životno iskustvo, u oba slučaja posjeti www.wingsforlifeworldrun.com, pogledaj po čemu je ova utrka drukčija od svih ostalih, prijavi se i s cijelim svijetom trči za one koji ne mogu.

Nastavi čitati

Nastavi čitati