Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Uzvrat u Njemačkoj

Veselin Vujović: Zagreb ima kvalitetu da prođe u četvrtfinale Lige prvaka

Rukometaše PPD Zagreba u nedjelju (19.30 sati) u Mannheimu čeka uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka protiv Rhein-Neckar Loewena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaše PPD Zagreba u nedjelju (19.30 sati) u Mannheimu čeka uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka protiv Rhein-Neckar Loewena, a trener Veselin Vujović smatra da njegova momčad ima kvalitetu da prođe u četvrtfinale.

"Premda su oni prvi susret dobili sa jedan razlike (24-23) to nije prednost koja bi njima omogućila da mirno odigraju uzvrat. Očekuje nas teška utakmica, ali dobro poznajemo protivnika", izjavio je u petak trener PPD Zagreba.

Zagreb i RN Lowen su u osmini finala Lige prvaka igrali i prije pet godina, a tada su Nijemci slavili u Zagrebu sa 31-28, dok je uzvrat završio 27-27.

"Mi smo raspoloženi, svjesni svojih mogućnosti i zadatka koji je pred nama. Trudit ćemo se da odigramo svoju najbolju utakmicu i smatram da Zagreb ima sve kvalitete da prođe dalje", istaknuo je Vujović.

Prije šest dana u prvom susretu PPD Zagreb je protiv vodeće momčadi njemačkog prvenstva veći dio utakmice bio ravnopravan, međutim nekoliko vezanih pogrešaka u posljednjim minutama otvorile su Lowenu priliku za pobjedu.

"Dobro smo analizirali prvi susret i vidjeli smo u čemu smo griješili. Nažalost, pokazalo se da smo opet sami sebi presudili, ali nadam se da će se te dječje bolesti svesti na minimum", rekao je rukometaš Zagreba Stefan Vujić.

Unatoč tome što RN Loewen rijetko gubi u svojoj dvorani, Vujić vjeruje u prolazak u četvrtfinale: "Loewen je jaka momčad koja je zadnje dvije sezone na domaćem terenu izgubila samo dvije ili tri utakmice. Očekuje nas težak susret, ali idemo sa pozitivnim razmišljanjem, jer nemamo što izgubiti. Imamo aktivan rezultat i vjerujem da ćemo se u Zagreb vratiti s pobjedom i plasmanom u četvrtfinale".

Pobjednik ovog dvoboja u četvrtfinalu će igrati protiv Paris Saint-Germaina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider