Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veszprem prvak

Vujović ponosan: Sad se okrećemo Barceloni

Veselin Vujović bio je zadovoljan osvajanjem trećeg mjesta u SEHA ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PPD Zagreb je u ogledu za treće mjesto svladalo makedonski Vardar, četvrtfinalista Lige prvaka koji je desetkovan ozljedama stigao na završni turnir u Veszprem.

"Čestitam ekipi Vardara koja je s velikim brojem ozlijeđenih igrača bila ravnopravna Zagrebu punih 50 minuta utakmice. SEHA ligu smo završili na trećem mjestu i sada se okrećemo Ligi prvaka i Barceloni", izjavio je nakon utakmice trener Zagreba Veselin Vujović.

Kod Zagreba Sandro Obranović i Ilija Brozović zabili su po 5 golova, Mario Vuglač dodao je 4, a vratar Filip Ivić skupio je 12 obrana.

"Bila je to vrlo teška utakmica jer smo izgubili dosta snage u polufinalu sa Veszpremom. Drago nam je da smo osvojili treće mjesto, a sada kreću pripreme za Barcelonu", dodao je igrač Zagreba Duško Čelica.

Trener Vardara: Zagreb ima šanse protiv Barcelone

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Zagreb 9. travnja dočekuje favoriziranu Barcelonu, a uzvrat je devet dana kasnije.

"Čestitam Zagrebu na zasluženoj pobjedi. Igrali su vrlo dobro i želim im sve najbolje u Ligi prvaka protiv Barcelone. Smatram da imaju šanse, jer igraju odlično", rekao je trener Vardara Raul Gonzales.

Dodajmo kako je SEHA ligu osvojio mađarski Veszprem koji je u svom prvom nastupu u regionalnoj ligi u finalu pregazio bjeloruski Meškov Brest s 32:21.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider