Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliki preokret

Vraća se 'posrnuli' Nikola Karabatić: Potpisao za - Barcelonu!

Španjolski rukometni klub Barcelona objavio je na svojoj službenoj internetskoj stranici da je francuski reprezentativac Nikola Karabatić potpisao ugovor na četiri godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Najbolji igrač svijeta 2007. godine, olimpijski prvak, europski prvak, svjetski prvak i pobjednik Lige prvaka, Nikola Karabatić, nosit će Barcelonin dres u naredne četiri sezone", stoji na službenoj stranici katalonskog kluba.

"Karabatić (29) će javnosti biti predstavljen u srijedu u 10:30, a to će biti ujedno njegovo prvo pojavljivanje pred medijima nakon postizanja dogovora."

>> Hrvati srušili veliku Barcelonu: Duvnjak, Lac i Vori prvaci Europe

Karabatić dolazi u Barcelonu iz Pays d'Aixa, skromnog francuskog kluba u kojem je igrao nakon raskida ugovora s Montpellierom zbog kladioničarske afere.

Nakon što mu je Francuska rukometna liga (LNH) krajem ožujka ukinula suspenziju, Barcelona nije gubila vrijeme i otvorila je nove pregovore s francuskim šampionom. Prije Francuske, Karabatić je "za kruh" zarađivao u njemačkom Kielu.

Veliki je to preokret u karijeri Karabatića koji je prošle godine dotaknuo dno nakon optužbi oko klađenja na utakmicu vlastitog kluba.

Recimo i da angažman Karabatića dolazi svega dva dana nakon što je Barcelona poražena u finalu Lige prvaka od njemačkog HSV-a, kojeg su do najvećeg uspjeha u klupskoj povijesti predvodila trojica hrvatskih reprezentativaca - Domagoj Duvnjak, Igor Vori i Blaženko Lacković.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider