Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Napokon

Vraća se Blanka Vlašić!

Skakačica u vis Blanka Vlašić najavila je svoj povratak natjecanjima i sudjelovanje i dvoranskom dijelu sezone nakon sedmomjesečne stanke zbog ozljede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"U ovom trenutku mogu reći da je izvjesno da ću za nekoliko dana izaći na skakalište i to je u ovom trenutku najvažnije", rekla je Blanka Vlašić na konferenciji za novinare dodavši da se sada osjeća "jako dobro".

Blanka  će najprije 5. veljače sudjelovati na dvoranskom atletskom mitingu u Goeteborgu, a zatim 25. veljače u Pragu te je planiran, kako je rečeno, i njezin nastup na svjetskom atletskom dvoranskom prvenstvu u Sopotu u Poljskoj koje će se održati od 7. do 9. ožujka ove godine.

Norma za sudjelovanje na svjetskom dvoranskom prvenstvu je 194 cm, a Blanka je rekla kako se nada da neće biti poteškoća da na dva mitinga koja prethode svjetskom prvenstvu preskoči tu visinu i plasira se na svjetsko dvoransko prvenstvo.

"S ovih nekoliko dvoranskih natjecanja želimo razviti monotoniju treninga, a nadam se da će se u ljetnom dijelu sezone sve posložiti", rekla je Blanka.

Posljednji nastup Blanka Vlašić je imala 19. srpnja 2013. na mitingu Dijamantne lige u Monaku na kojem je zauzela treće mjesto sa preskočenih 198 cm.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider