Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Povratak najbolje

Vonn skijala prvi put nakon sedam mjeseci

Sedam mjeseci nakon pada na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu i teške ozljede koljena najbolja skijašica današnjice Lindsey Vonn (28) vratila se na snijeg.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četverostruka osvajačica Svjetskog kupa u ponedjeljak je skijala u trening-bazi američke reprezentacije u čileanskom Portillu. Tvrdi da joj je operirano koljeno u odličnom stanju.

"Da ne znam, ne bih mogla reći koje mi je koljeno bilo ozlijeđeno, a to je svakako dobar znak. Nisam uopće osjećala strah, samo uzbuđenje zbog povratka na stazu", rekla je Amerikanka.

Vonn je prilikom pada u utrci super G-a zadobila puknuće prednjeg i medijalnog križnog ligamenta u koljenu, te prijelom kosti u predjelu potkoljenice. Operirana je 10. veljače, a premda su prve prognoze govorile o devet mjeseci stanke, sjajna se skijašica vratila na snijeg znatno prije.

Glavni cilj u novoj sezoni za Vonn su nedvojbeno Olimpijske igre u Sočiju gdje će braniti zlato u spustu, a očekuje se da bi se u Svjetski kup mogla vratiti u prosincu u Beaver Creeku.

"Naravno da bih voljela osvojiti što više Velikih globusa, ali glavni cilj u sljedećoj sezoni će mi definitivno biti Olimpijske igre. Ako u početku i budem malo spora, nema veze, bitno mi je da u Sočiju budem 100 posto spremna."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider