Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Samo jedna operacija

Vonn se ne predaje: Odlučna je i idući tjedan ide na operaciju!

Američka skijašica Lindsey Vonn već je tijekom srijede napustila Schladming i otputovala kući. Početkom sljedećeg tjedna će biti operirana u Vailu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četverostruka pobjednica Svjetskog kupa je, podsjetimo, nastradala već prvog dana Svjetskog prvenstva u austrijskom Schladmingu. Prilikom pada u super G-u zadobila je puknuće prednjeg i medijalnog križnog ligamenta u desnom koljenu, te prijelom kosti u predjelu potkoljenice. Helikopterom je prevezena u obližnju bolnicu iz koje je puštena još u utorak navečer.

"Lindsey se osjeća dobro. Psihički je u dobrom stanju. Odlučna je i fokusirana na sljedeći korak", rekao je liječnik američke reprezentacije dr. William Sterett.

Nije odbacio mogućnost da će Vonn biti podvrgnuta još kojoj operaciji.

"Kod ovakvog tipa ozljeda, to je uvijek moguće. No, zasad je plan da obavimo jednu operaciju", dodao je Sterett."

Ted Ligety je danas osvojio zlato u superveleslalomu, ispred Gauthiera de Tessieresa i Aksela Lunda Svindala, a u trenucima slavlja sjetio se svoje sunarodnjakinje:

"Prekrasan je osjećaj, ne mogu vjerovati da sam prvi. Bila je ovo teška utrka. Staza je bila ledena, a zavoji teški, ali borio sam se do kraja. Mislim da mi je ljubav prema skijanju pomogla u ovim teškim uvjetima. Prošle godine na ovoj stazi nisam imao sreće. U zadnjoj sam utrci ostao bez veleslalomskog globusa, ali sada sam dočekao slatki trenutak. Ovaj uspjeh puno znači meni i reprezentaciji, posebno nakon nesreće Lindsey Vonn", priznao je Ligety.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider