Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nedostaje još samo...

VIDEO Vratila se srebrna Blanka: 'Ova medalja znači više od ostalih'

Nakon niza godina mučenja s ozljedama, i gotovo oproštaja od svjetskog vrha, Blanka Vlašić trijumfalno se vratila sa Svjetskog prvenstva u Pekingu!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sa srebrnom medaljom, sletjela je Blanka Vlašić u Zagreb i poručila da su iza nje četiri najteže godine u karijeri. Svi problemi zbog kojih je propustila četiri uzastopna velika natjecanja, sada su iza svjetske doprvakinje.

"Ova medalja znači mi više od svih dosadašnjih", priznala je jedna od naših najboljih sportašica.

Povratak na pobjedničko postolje Svjetskog prvenstva Blanka je čekala od 2011. godine. I nije se nadala velikom uspjehu.

"Posljednje četiri godine su mi najteže u karijeri, ali nisam se predavala", kaže Blanka.

Blankin osvajački put na najvećim natjecanjima započeo je svjetskim zlatom 2007. godine. Na to se nadovezalo srebro na Olimpijskim igrama, a zatim i potvrda dominacije na svjetskoj i europskoj razini. No, zbog brojnih ozljeda, posljednji put na veliko natjecanje putuje još 2011. godine i vraća se s novim srebrom.

Pekinško slavlje vraća vjeru u nove uspjehe.

U sjajnoj karijeri nedostaje joj samo zlato na Olimpijskim igrama. Sada joj zbog pekinškog uspjeha ne treba stavljati teret na leđa - da će ga u Riju konačno i osvojiti, ali Svjetsko prvenstvo je definitivno pokazalo da je taj san itekako ostvariv.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider