Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vodeći u diviziji Pacific

VIDEO Veliki preokret Anaheima, i Devilsi slavili na domaćem ledu

Hokejaši Anaheim Ducksa ostvarili su treću uzastopnu pobjedu u NHL ligi svladavši na svom terenu Detroit Red Wingse sa 4-3 nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca čime su se učvrstili na vodećem mjestu skupine Pacific i drugom mjestu Zapadne konferencije sa 83 boda, četiri manje od vodeće momčadi lige Nashville Predatorsa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Do pobjede protiv Red Wingsa Anaheim Ducksi su stigli preokretom u trećoj trećini u koju su ušli sa zaostatkom od 0-2.

Oba pogotka za goste u drugom periodu igre postigao je Pavel Datsyuk (23:53, 26:50), no Andrew Cogliano (49:17), Emerson Etem (51:27) i Francois Beauchemin (52:57) su sredinom treće trećine preokrenuli rezultat u 3-2, da bi Riley Sheahan (56:08) poravnao na 3-3 i spasio barem bod Detroitu koji se nalazi na diobi petog mjesta na Istoku s Pittsburgh Pengunsima.

U drugoj utakmici večeri New Jersey Devilsi su na svom ledu nadigrali Arizona Coyotese sa 3-0. Cory Schneider je zaustavio svih 38 udaraca gostiju, a za pogotke su se pobrinuli Scott Gomez (12:33) i Mike Cammalleri (41:41, 58:12).

Iako je ovo Devilsima četvrta pobjeda zaredom, još uvijek su daleko od mjesta koja vode u doigravanje na Istoku, osmi Boston Bruinsi bježe im osam bodova

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider