Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Spektakl o Barakudama

VIDEO Ovo morate pogledati: Serija prepuna emocija!

U pet nastavaka gledatelji Nove TV imaju priliku hrvatske vaterpolske reprezentativce upoznati iz dosad neviđenog kuta

Barakude nastavljaju s pripremama za Europsko prvenstvo, u četvrtak su otputovali na pripremni turnir u Grčku. Za tjedan dana izbornik Ivica Tucak objavit će popis igrača koje će voditi na europsku smotru u Mađarsku. Europsko prvenstvo igrat će se u Budimpešti, od 13. do 26. srpnja.

'Barakude' - prva dokumentarna serija o vaterpolu

Više od dvije godine ekipa snimatelja pratila je naše vaterpoliste, i tijekom njihovog sportskog dijela života, ali i onog osobnog, a kao rezultat tu je dokumentarni spektakl, serija prepuna emocija u američko-hrvatskoj produkciji koja prikazuje naše vaterpolske junake u novom svjetlu.

Serijal počinje s emitiranje ove nedjelje. U pet nastavaka gledatelji Nove TV imaju priliku hrvatske vaterpolske reprezentativce upoznati iz dosad neviđenog kuta, od kućnog ogrtača, ljubavi, bazena, neočekivanih poraza, prijateljstva, teških treninga, do pobjedničkog postolja. Dokumentarni serijala o Barakudama režirao je i producirao Peter Radovich Jr., poznati američki redatelj hrvatskih korijena, kreativni direktor sportskog programa CBS-a, dobitnik čak 28 Emmy nagrada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider