Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
uznemirujući video

VIDEO Nije im bilo lako: Lijepa supruga i sin gledali težak pad Bodea Millera

Bode Miller zaradio je veliku posjekotinu na nozi nakon pada u Beaver Creeku.

Super G Svjetskog prvenstva u Beaver Creeku imao je domaću žrtvu. Naš Ivica Kostelić završio je u zaštitnoj ogradi, a na zloglasnoj stazi 'Birds of Pray' pao je i Amerikanac Bode Miller.

Domaćem skijašu skija je napravila duboku posjekotinu koju je u prijenosu prikazao Eurosport. To je nesretnom Milleru bila prva utrka u sezoni, a sada mu opet slijede mjeseci oporavka.

Kasnije je Amerikanac navijače smirio izjavom kako je operacija spajanja tetiva prošla uspješno, ali sezona je za njega vjerojatno završena.

"Mogu se smatrati sretnim, jer sam mogao i teže stradati", javio se Miller iz bolnice putem "twittera".

Miller nije izgledao potresen u cilju, ali ne znamo kako su to proživjeli njegova supruga i sin koji su sve gledali na velikom ekranu. Miller je oženjen za jednu od najljepših sportašica svijeta, američku odbojkašicu na pijesku Morgan Beck.

Pad u Beaver Creeku mogao bi čak označiti konačni završetak karijere živopisnog Amerikanca.

Tijekom karijere Miller je osvojio šest olimpijskih medalja, od kojih je jedna bila zlatna, te pet medalja na svjetskim prvenstvima, od čega čak četiri zlatne, a bio je uspješan u svih pet disciplina. Usto je ostvario i 33 pobjede u Svjetskom kupu, a dva je puta osvajao veliki kristalni globus.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider