Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Druga sezona u KHL-u

VIDEO - Ovo je novi Medveščak: 'Brzo ćemo pronaći kemiju!'

Medveščak je predstavio novu momčad za svoju drugu KHL sezonu.

Medvjedi će u nju ući u prilično izmjenjenom sastavu jer je, uz novog trenera, pristiglo čak 15 novih igrača, a otvarenje sezone udaljeno je svega mjesec dana.

Svlačionica zagrebačkih Medvjeda ovoga ljeta napustio je velik broj igrača. Tek ih je 12 od prošle sezone i to ostavlja brojne upitnike u zraku. Pitanje je tko će od novopristiglih hokejaša biti pravo pojačanje, no Shawn Belle djeluje kao siguran pogodak za jačanje defenzivne linije. Ovaj 29-godišnji Kanađanin ima i 20 nastupa u NHL-u.

"Čuo sam najbolje stvari o navijačima. Da su glasni, vole igrače i hokej. Jedva čekam to i doživjeti", poručuje Belle.

Pred novim trenerom Chuckom Webberom ozbiljan je zadatak, ali kaže kako su mnogi igrači već prije igrali zajedno.

"Tako je! To mnogo znači, ali čini mi da će ovi igrači brzo pronaći kemiju jer vidim da se druže i nakon treninga. Vrlo brzo sam i ja shvatio koliko je Medveščaku važna obiteljska atmosfera", kaže Webber.

Dariju Kostoviću ovo je već 4. sezona u Medveščaku i uvjeren je kako će Webber grupu pojedinaca uspjeti pretvoriti u pravu momčad: "Nova ekipa, novi izazov, novi trener, nova taktika... Ne znamo di stojimo. Ali, sve je to isto. Mi se brzo upoznamo u roku par dana, ko da se znamo godinama", ističe Kostović.

Pred Medveščakom je tako novi težak početak. Slijede dvotjedne pripreme i pet utakmica u Češkoj i Njemačkoj koje će biti pravi test za nove Medvjede.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider