Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte snimku

VIDEO Francuzi optužili Kopljara da je 'Suarez', on tvrdi da nije ugrizao Gillea

Hrvatski reprezentativac Marko Kopljar tvrdi da nije ugrizao francuskog rukometaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Desni vanjski PSG-a Marko Kopljar ugrizao je za ruku kapetana Chamberya Benjamina Gillea, pišu francuski i drugi strani mediji.

U šestom kolu rukometnog prvenstva bogati i favorizirani PSG poražen je kod Chamberya 33:32, a utakmica će ostati u sjeni navodnog nesportskog poteza hrvatskog reprezentativca.

Goluža objavio popis, a Gobac upozorio igrače

Igrala se 38. minuta, rezultat je bio 24:16 za Chambery kada je Kopljar poslije jednog skok-šuta ugrizao kapetana domaće momčadi. Barem je tako pokazao Gille. Žestoko su reagirali igrači Chamberya, a nakon što je Benjamin Gille zavrnuo rukav i pokazao sucima tragove ugriza, Kopljar je dobio crveni karton.

U francuskim i ostalim stranim medijima Kopljar je dobio nadimak 'Rukometni Luis Suarez', s aluzijom na urugvajskog nogometaša koji je svojedobno na nogometnom travnjaku ugrizao Branislava Ivanovića i Giorgija Chiellinija.

Kopljar tvrdi da nije ugrizao Gillea

Izbornik hrvatske reprezentacije Slavko Goluža nazvao je Kopljara čim je informacija stigla do njega. Naš rukometaš tvrdi kako to nije istina odnosno da nije ugrizao Gillea.

''Čuo sam se s Markom i vjerujem mu da se nije radilo o ugrizu. Kontakt je postojao, ali nije bilo riječi o tome. Stojim iza svog igrača, a francuski mediji su samo htjeli napraviti senzaciju oko toga. Dobio je crveni karton i vjerojatno će dobiti utakmicu ili dvije kazne, ali to ne može unijeti nemir u našu reprezentaciju'', poručio je izbornik Goluža.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider