Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pravi youtube hit

VIDEO: Gol iz Arene pogledan više od milijun puta, traje burna rasprava

Nevjerojatan pobjednički pogodak Duška Čelice postao je pravi hit na Youtube servisu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi su u subotu navečer požalili što nisu preuzeli besplatnu ulaznicu za utakmicu rukometne Lige prvaka između PPD Zagreba i španjolske La Rioje. Bila je to prava drama s filmskim završetkom, a glavni glumac je ispao Duško Čelica koji je zabio pogodak nakon što je isteklo vrijeme.

Hit zbog gola, ali i neosvojive Arene: PPD Zagreb srušio rekord

Bio je to onaj poznati rukometni trenutak kada suci dosude prekršaj, a vrijeme iscuri. Preostaje još samo pokušaj da se svlada vratar preko živog zida. U ovom slučaju prekršaj je bio previše udaljen od gola gostiju, pa je bilo gotovo nemoguće zabiti. Gotovo…

Loptu je uzeo reprezentativac BiH Duško Čelica i odapeo kroz ruke španjolskih rukometaša. Lopta se odbila od bloka, dobila rotaciju i pala ispred gostujućeg vratara koji je neshvatljivo loše reagirao te dopustio da ga prevari. Arena je eksplodirala, a rukometaši Zagreba su bili u deliriju.

Španjolski navijači se žale

Od subote navečer do trenutka pisanja ovog članka na Youtubeu je ovaj gol pogledan preko milijun puta! Postao je pravi Internet hit i malo je onih rukometnih zaljubljenika u Europi koji ga nisu vidjeli. U komentarima ispod EHF-ovog videa osim klasičnih nacionalističkih vrijeđanja i svojatanja, traje i rasprava je li gol bio regularan.

Naime, pri ovakvim udarcima jedna noga pucača mora biti na tlu, kako je bilo u ovom slučaju. No, mnogi se španjolski navijači u komentarima ispod videa žale kako je gol bio neregularan jer je Čelica stajao na jednoj nozi, a nakon sučevog zvižduka i udarca prebacio se na drugu pa je ispalo kao zalet.

Nama se čini kako je pogodak posve regularan, a što vi mislite?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider