Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
poljak na srbina

VIDEO Brutalan nokaut i najbrži rukometni crveni karton

Rukometaši slavnog njemačkog kluba Kiela dobili su popriličan broj 'batina' u posljednja četiri dana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kiel je u nedjelju i srijedu odigrao dvije bundesligaške utakmice u kojima je upisao pobjede protiv HSV-a i Wetzlara. No u obje je utakmice pretrpio mnogo udaraca, od kojih su neki bili uistinu brutalni, te su stajali suparnika crvenog kartona.

U nedjelju je Kiel slavio na gostovanju kod HSV-a, a na toj utakmici je viđen najbrži crveni karton u rukometnoj povijesti. Poljski rukometaš Piotr Grabarczyk već je nakon 36 sekundi utakmice njegova HSV-a i Kiela doslovno nokautirao Srbina Marka Vujina i sudac mu je bez oklijevanja pokazao put u svlačionicu. Vujin je ipak uspio nastaviti utakmicu.

Tri dana kasnije, 'tarapana' protiv Wetzlara. Seriju grubih startova i udarca sudac je nagradio s dva izravna crvena kartona.  Najprije je Rene Toft Hansen otvorenim dlanom u glavu udario suparničkog igrača bez lopte, a onda je sličnu stvar, samo u pokušaju da spriječi Weinholda da ne puca, napravio Ferraz. Udarac je odsjeo na glavi njemačkog rukometaša i sudac je nakon kratkog koškanja ponovno izvadio crveni karton. 

Domagoj Duvanjak, srećom, nije bio jedan od igrača koji se našao u središtu 'borbe', već je kao pravi profesionalac smirivao vruće glave.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider