Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pravi show

VIDEO: Američku zvijezdu kaznama natjerali na presice, a on ih je ovako nasamario

Jedan od najboljih igrača američkog nogometa (NFL) Marshawn Lynch održao je neponovljivu konferenciju za novinare uoči velikog spektakla - Super Bowla...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Probijač / trkač Seattle Seahawksa Lynch već dulje vrijeme nema naviku razgovarati s medijima, te izbjegava konferencije za novinare, što je NFL liga dosada kažnjavala novčanom kaznom od najmanje 50 tisuća dolara. Lynch je osmislio orginalni način da sudjeluje na konferencijama, ali da istovremeno ništa ne kaže i prođe nekažnjeno.

Razlog zbog kojeg Lynch ne razgovara s većinom medija je prkošenje samoj ligi koja smatra da svaka osoba mora razgovarati s medijima ili će u suprotnom biti novčano kažnjena.

Veliki broj medija iz cijelog SAD-a i svijeta nestrpljivo je iščekivao dolazak Lyncha na podij, jer mu je vrhuška lige zaprijetila kaznom od pola milijuna dolara ukoliko se ne pojavi. Lynch se popeo na pozornicu i tada je počeo pravi šou.

Lynch se pred medijima zadržao malo manje od pet minuta za vrijeme kojih mu je upućeno 29 pitanja. On je na svako od njih odgovorio ovako:

"Ja sam ovdje kako me ne bi kaznili", i to je ponovio 29 puta!

To mu nije prvi put da radi ovako nešto. Za vrijeme konferencije za novinare uoči prošlogodišnjeg Super Bowla Lynch je na pitanja odgovarao s: "Mene zanima samo akcija, šefe".

Lynch je prvu kaznu od 50 tisuća dolara zaradio 2013. godine kada je cijelu proveo ne razgovarajući s medijima i bojkotirajući konferencije za novinare. Taj buntovni potez inspirirao je navijače Seattle Seahawksa da održe skup na kojem je sakupljen potreban iznos i uplaćen na račun NFL lige.

Tijekom ove sezone se u dva navrata pojavljivao pred medijima i odgovarao na pitanja sa sljedećim odgovorima: 'Yeah' i 'Hvala vam što me to pitate'.

Amerikanci opravdavaju ovakav potez Lyncha, jer će isti prodati više karata, 'pay per view' paketa (plaćenih televizijskih prijenosa), dresova, piva, sokova... Sve je to, ionako, ništa drugo nego veliki ŠOU!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider