Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sve za pobjedu

Vujović igračima dao zadaću za Löwen: Vidjet ću tko je nešto učio

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba, vjeruje kako njegova momčad može iznenaditi njemački RN Löwen u osmini finala Lige prvaka

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veselin Vujović iznenadio je svojim izgledom. Plava košulja i hlače nešto su što se ne viđa baš često kod trenera 'plinara', posebno ne na konferencijama za novinare ili utakmicama.

''Imam poslije jedan prijam u srpskoj ambasadi'', objasnio je Vujović, a onda se odmah okrenuo subotnjoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv njemačkog RN Löwena u Areni.

''Neće biti puno pogodaka. U to sam uvjeren. Uostalom, igraju međusobno dvije momčadi koje su primile najmanje pogodaka ove sezone u Ligi prvaka. Dao sam igračima domaću zadaću, a ta je da dobro prouče kako igra njemačka momčad i da posebnu pažnju posvete igraču kojeg će pojedinačno napadati ili od kojeg će se pojedinačno braniti'', izjavio je trenera Zagreba.

''No videosnimka je jedno, a praksa sasvim nešto drugo. Tko zna kako će u subotu reagirati vratari, kakvo će biti suđenje. Ono što znam jest da me zanima bilo kakva pobjeda. Uvjeren sam da igrači RN Löwena nisu baš sretni što moraju igrati protiv nas'', rekao je Vujović.

Vodeću momčad njemačkog prvaka vodi Danac Nikolaj Jacobsen.

''Jako ga dobro poznajem još iz igračkih dana. Bio je sjajan igrač, ali i veliki provokator. Isti je i kao trener premda mislim da u subotu neću imati nekih prevelikih kontakata s njim'', istaknuo je trener PPD Zagreba.

Hoće li sve biti odlučeno nakon prve utakmice?

''Mislim da neće. Pobijedili mi s pet-šest razlike ili pak izgubili s jedan-dva razlike, ništa neće biti odlučeno. Rukomet je danas izuzetno brz i za samo nekoliko minuta rezultat se jako brzo okrene'', rekao je Vujović.

Svi govore kako je RN Löwenu važnije domaće prvenstvo od Lige prvaka. Činjenica je da veću minutažu Uwe Gensheimer, Andy Schmid i Rafael Baena, glavni igrači ovog kluba, imaju u njemačkoj ligi nego u Ligi prvaka gdje više igraju Stefan Kneer i Hendrik Pekeler.

''Ma oni će napraviti sve da nas izbace. Ne zavaravaju me te priče'', zaključio je Vujović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider