Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Boston 'prekovremeno'

Velika noć gostiju u NHL-u: Capitalsi najuvjerljiviji

U noći sa srijede na četvrtak odigrane su četiri utakmice u američko-kanadskoj profesionalnoj hokejskoj ligi (NHL), a gostujuće momčadi ostvarile su maksimalan učinak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

New York Rangersi su stigli do treće uzastopne pobjede, a za njihov trijumf (4:1) kod vodeće momčadi NHL-a najzaslužniji je bio vratat Henrik Lundqvist koji je obranio 23 od 24 pokušaja igrača Anaheima. Strijelci za New York bili su Derick Brassard, Rick Nash, Mats Zuccarello i Dominic Moore.

Pobjednik u sudaru Pittsburgha i Bostona odlučen je u produžetku u kojem je pobjednički pogodak (3:2) za gostujuće Bruinse postigao Patrice Bergeron, strijelac gola i za vodstvo gostiju od 2:1 u regularnom dijelu. Tuukka Rask je zaustavio 37 od 39 udaraca Penguinsa u čijoj je momčadi Jevgenij Malkin uspio skupiti dva boda za pogodak i asistenciju.

Calgary je već u 3. minuti dvoboja s Detroitom stigao do vodstva, ali su na kraju Red Wingsi slavili u Saddledomeu (3:2). Henrik Zetterberg i Justin Abdelkader su obojica u pobjedu Detroita ugradili po jedan pogodak i asistenciju.

Toronto je smijenio trenera, ali gubitničke navike su ostale. Washington je Maple Leafsima zabio šest golova (6:2), a dvostruki strijelci za Capitalse bili su Eric Fehr i Marcus Johansson.

NHL rezultati, srijeda 7.1.:

Pittsburgh - Boston 2:3 (pro.)

Anaheim - NY Rangers 1:4

Calgary - Detroit 2:3

Toronto - Washington 2:6

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider