Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Idu na F1 u Austriju

Veličanstvena petorka iz Osijeka veličanstveno do naslova prvaka

U mjesec dana potrage za najboljom malonogometnom petorkom Red Bull Winning 5 turnir obišao je Zagreb, Opatiju, Osijek i Split i priliku pružio nešto više od 80 ekipa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, samo četiri najbolje momčadi izborile su svoju ulaznicu za veliku završnicu u kojoj je naslov najboljeg odnijela petorka iz Osijeka pod imenom Pet veličanstvenih.

Zimsku nedjelju obasjanu suncem, koje se probijalo i kroz sportski balon na Stenjevcu u Zagrebu, 20 igrača iz četiri hrvatska grada proveli su u borbi za odlazak na adrenalinsku avanturu vožnje Formule na austrijskom Red Bull Ringu. Nakon utakmica u kojima je svaka momčad igrala jedna protiv druge, u utrci za treće mjesto ostali su Opatija United i splitski CB Faraon, a bronca je ipak otišla u Dalmaciju.

U velikom finalu publika je gledala domaću ekipu Don Quijote i veličanstvenu petorku iz Osijeka. Nakon neriješenog rezultata, konačni ishod odlučili su penali, koji su Osječanima donijeli pobjedu (2:3). Mateo Miličić, Ante Živković, Ivan Dominković, Marijan Marošević i Robert Nospak pokazali su svoje vještine na sportskom terenu, a sad će imati priliku pokazati i svoje vozačke vještine za upravljačem Formule. Više o cijelom turniru kao i fotogaleriju potražite na www.redbull.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider