Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Matt Murley za pobjedu

Važna pobjeda Medveščaka u Slovačkoj: Izbjegli ruskog diva!

Hokejaši Medveščaka pobijedili su Slovan s 3-2 i na taj način osvojili šesto mjesto u Zapadnoj konferenciji KHL lige uoči doigravanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

To znači da će u prvom krugu play-offa igrati protiv Leva iz Praga, momčadi od koje su izgubili prije dva dana u produžetku (2-1). Lev je osvojio treće mjesto na Zapadu i imat će prednost domaćeg leda protiv ''medvjeda''. Prve su dvije utakmice na rasporedu već u petak i subotu u češkoj prijestolnici.

Medveščak je u zadnjoj utakmici regularnog dijela sezone tražio pobjedu u Bratislavi jer mu je samo ona jamčila da neće pasti na sedmo mjesto i u doigravanju ići na snažni SKA iz St. Peterburga. Nisu stvari krenule dobro za Zagrepčane budući da je Slovan poveo u sedmoj minuti golom Marka Dana.

Medveščak je u drugoj dionici kreirao preokret pogocima Mikea Glumca i Kurtisa Fostera, ali slovački klub je do kraja te dionice izjednačio na 2-2 zahvaljujući Milanu Bartoviču. Ipak, nakon samo 13 minuta igre u posljednjoj trećini Matt Murley je zabio za ''medvjede'' i rezultat se do kraja više nije mijenjao. (TS)

 

KHL liga, utorak:

Slovan Bratislava - Medveščak 2-3 (1-0, 1-2, 0-1)

Redoslijed Zapadne konferencije: 1. Dinamo Moskva 115, 2. SKA 105, 3. Lev Prag 99, 4. Donbass 97, 5. Dinamo Riga 93, 6. Medveščak 92, 7. CSKA Moskva 91, 8. Lokomotiv 84...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider