Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sedam pogodaka Muslima

Vaterpolska Svjetska liga: Hrvatska razbila Tursku 20-1

Hrvatska vaterpolska reprezentacija upisala je u zadarskom Višnjiku očekivano uvjerljivu pobjedu protiv Turske 20-1 (8-0, 7-0, 1-0, 4-1) u 5. kolu A skupine Svjetske lige…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski vaterpolisti su prvi puta nastupili u Zadru, te su se u vrlo lijepoj atmosferi, za koju su se najviše pobrinuli oni najmlađi navijači, poigrali s nedoraslim Turcima, koje vodi istaknuti hrvatski stručnjak Dragan Matutinović.

Hrvatska vrsta, koju vodi izbornik Ivica Tucak, posebno je nadahnuta odigrala prvu polovicu dvoboja koju je dobila s 15-0, dok je u nastavku ipak popustila. Najefikasniji u Hrvatskoj bio je Petar Muslim sa 7 pogodaka. Jedini gol za goste je u zadnjoj četvrtini zabio Hrvat s turskom putovnicom Josip Šutalo.

Nakon dva poraza od Crne Gore, Hrvatska ove sezone ne može izboriti završnicu Svjtske lige. U subotu će u posljednjem nastupu u Rijeci ugostiti reprezentaciju Grčke. (TS)

Svjetska liga, 5. kolo A skupine:

Hrvatska – Turska 20-1 (8-0, 7-0, 1-0, 4-1)

Redoslijed. 1. Crna Gora 15, 2. Hrvatska 9, 3. Grčka 6, 4. Turska 0
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider