Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Probili se na vrh skupine

Velika pobjeda Juga: U Gružu pao moćni Pro Recco

Vaterpolisti Juga u petom su kolu Lige prvaka na svome bazenu u Gružu pobijedili talijanski Pro Recco s 8-7...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za Dubrovčane je to treća ovosezonska pobjeda u najjačem kontinentalnom natjecanju, a njome su se na vrhu ljestvice skupine A izjednačili s Barcelonetom koja je u srijedu izgubila na gostovanju kod Olympiacosa s 9-8.

Igrači Veselina Đuhe su prvi put s dva pogotka razlike poveli u trećoj četvrtini (7-5). Dopustili su, međutim, Pro Reccu da se još jednom vrati, no to je bilo i posljednje izjednačenje na utakmici. Pobjednički i jedini gol u zadnjoj je dionici za Jug postigao Ante Visković.

Dvostruki su strijelci za Jug bili Miho Bošković i Nikola Janović, dok su po jedan pogodak dodali Josip Šutalo, Hrvoje Benić, Andro Bušlje i spomenuti Visković. Kod gostiju su po dva gola zabili Pietro Figlioli i Mlađan Janović.

Kasnije će tijekom večeri svoj dvoboj u skupini A odigrati i drugi hrvatski predstavnik Primorje. Riječani na svome bazenu dočekuju mađarski Eger. (TS)

Vaterpolska Liga prvaka, skupina A, 5. kolo:

Jug CO - Pro Recco 8-7 (2-2, 4-3, 1-2, 1-0)

Olympiacos - Barceloneta 9-8

Primorje EB - Eger (kasnije)

Redoslijed: 1. Jug CO 10, 2. Barceloneta 10, 3. Primorje EB 7 (-1), 4. Pro Recco 7, 5. Olympiacos 3, 6. Eger 3 (-1)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider