Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Red Bull Sidrun

Vaterpolo vikend u Zadru i Splitu

Nakon uspješno održanog turnira prošli vikend u Dubrovniku, Red Bull Sidrun seli se u Zadar i Split, gdje će ići u potragu za najboljim vaterpolo ekipama koje će se u velikom finalu u Dubrovniku boriti za odlazak na utrku Formule 1 u Mađarsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U petak 5. srpnja ljubitelji morskih sportova u Zadru će na zapadnoj obali poluotoka od 16 sati imati priliku gledati vaterpolo izdanje popularne viktorije, igre u kojoj dvije ekipe s po 3 igrača igraju na jedan gol uz pomoć neovisnog golmana. Pobjednička ekipa je ona koja prva ostvari 11 pogodaka, a ako u 15 minuta nijednoj momčadi to ne pođe za rukom, pobjeđuje ona koja je u vodstvu.

Dvije najbolje ekipe 13. srpnja borit će se za naslov prvaka dalmatinskog amaterskog vaterpola. Zagrijavanje uz glazbu počinje već u 15 sati, a gledatelji će utakmice moći pratiti i iz mora uz pomoć 'specijalnih rekvizita'.

Dan nakon Zadra, Red Bull Sidrun diže sidro i plovi do Splita gdje će, također, od 16 sati na morskom bazenu na Poljudu Splićanima i onima koji se nađu u blizini pružiti popodne ispunjeno zabavom te sportskim i natjecateljskim duhom. Za splitsku postaju turnira prijave se zatvaraju 24 sata prije natjecanja, a sve o prijavama i pravilima potražite na www.redbull.hr/sidrun.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider