Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Svi na Barakude

VIDEO Vaterpolisti u punoj snazi dočekuju ljute europske protivnike na B.net kupu

Hrvatska vaterpolska reprezentacija spremno dočekuje početak B.net kupa koji se ovog vikenda igra u Zagrebu, besplatan je za sve posjetitelje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentacije Italije, Rusije i Španjolske odmjerit će snage s hrvatskim olimpijcima uoči odlaska na predstojeće Europsko prvenstvo u Budimpešti. Otvoreni bazen na Savi opet će ljubiteljima najtrofejnijeg hrvatskog sporta pružiti ugodno gledanje ponajboljih europskih vaterpolista.

''U tri dana vikenda u Zagrebu očekuje nas jak turnir, s vrlo ozbiljnim protivnicima. Naporno se pripremamo, a utakmice B.net kupa dat će nam jasniju sliku o stanju igrača. Imperativ na nadolazećem Europskom prvenstvu je da Hrvatska igra što bolji vaterpolo, čime ćemo automatski biti konkurentni za medalju!'', izjavio je izbornik Ivica Tucak i dodao:

''Dolaskom u Šibenik na početak priprema dočekala nas je loša vijest o ozlijeđenom koljenu Paula Obradovića, koji pod hitno mora ići na operativni zahvat. Paulo neće biti dio reprezentacije na Europskom prvenstvu i to je završena priča za nas. Bez obzira na taj hendikep moramo se koncentrirati na obaveze koje nas čekaju i usredotočiti se na cilj, a to je što bolji rezultat u Budimpešti!''

Jake utakmice ovog vikenda na Savi

Hrvatske Barakude u tri će dana vikenda od 20. do 22. lipnja odmjeriti snage s reprezentacijama Italije, Španjolske i Rusije i to na otvorenom bazenu Mladosti na Savi. Utakmice hrvatske reprezentacije započinju svake večeri od petka do nedjelje u 19.30 sati.

''Atmosfera u momčadi je kao i svake godine odlična, radi se vrhunski, nitko se ne štedi ni u teretani niti u bazenu. Svjesni smo da nemamo baš puno vremena do Europskog prvenstva i da svi moramo zapeti kako bismo nadoknadili za igrače koji nam fale. Siguran sam da će nam se naporan rad isplatiti. Bliže je doći do Budimpešte nego do Brazila, stoga se nadamo da će nas navijači doći podržati na Euru u Budimpešti!'', izjavio je uvijek dobro raspoložen kapetan Josip Pavić.

Za igru na B.net kupu u Zagrebu u igri su golmani Josip Pavić, Marko Bijač i Ivan Marcelić, centri Nikša Dobud, Franko Geratović i Luka Lončar, bekovi Ivan Milaković, Kristijan Milaković, Andro Bušlje i Ivan Buljubašić, vanjski igrači Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim, Ivan Domagoj Zović, Antonio Buha, Maro Joković, Luka Bukić i Duje Živković.

Raspored utakmica B.net Kupa u Zagrebu:

Petak, 20.06.2014.
Hrvatska - Rusija, u 19.30 sati / Španjolska – Italija, u 21 sat

Subota, 21.06.2014.
Hrvatska – Italija, u 19.30 sati / Španjolska – Rusija, u 21 sat

Nedjelja, 22.06.2014.
Hrvatska – Španjolska, u 19.30 sati / Rusija – Italija, u 21 sat

Besplatan ulaz na B.net Kup za sve posjetitelje omogućava Hrvatski vaterpolski savez.

Ovog ljeta uz Europsko prvenstvo naše vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyu, a dokumentarni serijal Barakude proslavljenog redatelja Petera Radovicha uskoro ćemo pratiti u programu NOVE TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider