Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Žapci zovu upomoć

Vaterpolisti Mladosti spremni za europske okršaje

Europski vaterpolo okršaj na Savi ovog će vikenda zapaliti Zagreb. HAVK Mladost u domaćem plivalištu traži prolazak u četvrtfinale LEN Euro kupa. Marseille, Shturm i Jadran HN protivnici su hrvatskom predstavniku koji se ovog vikenda nada bučnoj podršci s tribina bazena na Savi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Mladost je danas stabilan klub, igra sa vlastitim trenerom i igračima, oslanjamo se na klupsku struku. Turnir je dobro organiziran i sve je spremno za početak. Bit će dosta inovacija u samom tijeku utakmica, pripremili smo brojna iznenađenja za gledatelje a cijena ulaznice je u skladu s našim prilikama", izjavio je direktor kluba Tomislav Družak.

Momčad HAVK Mladost spremno dočekuje protivnike i po prvi puta ove sezone igra u punom sastavu, a trener Vjekoslav Kobešćak najavljuje:

"Prvi puta ove sezone momčad je u punom sastavu. Iako je Pavić ozlijeđen, dobili smo drugo mišljenje liječnika specijalista i dogovorili odlazak na operaciju te će se vrlo vjerojatno naći u momčadi na ovom turniru. Naš je cilj prolazak u četvrtfinale, a to bi za momčad značilo jako puno, naročito za poziciju kluba nakon turbulentnog razdoblja."

"Puni smo samopouzdanja i jedva čekamo početak turnira. Ovog smo tjedna naporno trenirali, radili smo dosta na taktici, momčad je složna i ostavit ćemo srce u bazenu", rekao je igrač Luka Lončar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider