Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prvo ime Dibirov

Vardar osvojio SEHA ligu: Preokrenuli protiv Bjelorusa

Rukometaši skopskog Vardara završnim slavljem protiv Meškova osvojili su naslov prvaka SEHA lige. Makedonci su u finalnom dvoboju bili bolji s 29:27.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je CO Zagreb u susretu za treće mjesto nadigrao momčad Tatrana iz Prešova, u dvorani Spens u Novom Sadu došao je red i na konačnu odluku o tome tko će uzeti naslov prvaka SEHA lige ove sezone. U završnom dvoboju našli su se Vardar i Meškov Brest, a uspješniji su bili Makedonci s 29:27 zahvaljujući boljoj igri u drugom poluvremenu.

Početkom drugog poluvremena Vardar je uspio doći do preokreta i do kraja susreta nije više ispuštao prednost.

Prvo ime finala bio je Dibirov s 11 golova i on je uz Malumbresa koji je obranio 12 udaraca Meškova najzaslužniji za finalno slavlje. Dobru utakmicu u pobjedničkom sastavu odradio je i Igor Karačić koji je postigao četiri pogotka.

U sastavu hrvatskog stručnjaka Željka Babića najefikasniji je bio Dzainis Rutenka sa sedam golova, tri pogotka postigao je Ljubo Vukić, dva Robert Markotić, a Ivan Pešić obranio je pet udaraca novog prvaka.

SEHA liga, finale:

Vardar – Meškov Brest 29:27

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider