Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prvi i četvrti pogodak

Utakmica karijere Borne Rendulića: Dva gola u pobjedi Monstersa!

Najbolji hrvatski hokejaš Borna Rendulić odigrao je najbolju utakmicu u dosadašnjoj karijeri u AHL-u postigavši dva pogotka u 5:4 domaćoj pobjedi Lake Erie Monstersa protiv Grand Rapids Griffinsa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borna Rendulić je postigao prvi i četvrti pogodak za Monsterse koji su stigli do pobjede iako su dva puta tijekom utakmice zaostajali dva gola razlike, nakon prve trećine bilo je 1:3, a početkom treće trećine 2:4.

Naš je reprezentativac pogodio za 1:1 nakon 4:03 minute igre u situaciji kada je njegova momčad imala igrača više na ledu, da bi svojim drugim pogotkom na utakmici 2:58 minuta prije kraja ponovno izjednačio, toga puta na 4:4. Pobjedu Monstersima osigurao je Kenny Ryan svojim također drugim golom na utakmici 2:01 minuta prije kraja.

Rendulić je s ova dva gola došao do učinka od četiri pogotka uz jednu asistenciju u 15 utakmica za Lake Erie koji se sa 13 bodova nalazi na 12. mjestu Zapadne konferencije AHL-a, četiri boda više imaju Rochester Americansi na osmom mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanje.

Lake Erie i Grand Rapids u subotu će odigrati još jedan međusobni dvoboj, a domaćini će biti Griffinsi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider