Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Gayu stotka

Usain Bolt uvjerljivo do pobjede na 200 metara

Najbolji atletičar današnjice Usain Bolt pobijedio je u utrci na 200 metara na mitingu Dijamantne lige u New Yorku s vremenom od 20.29 sekundi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bolt se osim s protivnicima morao boriti sa snažnim vjetrom u prsa od 2.8 metara u sekundi, pa je rezultat ispod njegovih želja i mogućnosti.

"Nisam nimalo zadovoljan rezultatom, ali jesam svojim pripremama za Svjetsko prvenstvo gdje ću biti pravi", kazao je Bolt.

U New Yorku je postavljen samo jedan najbolji rezultat sezone, a to je na 400 metara uspjelo Amerikanki Franceni McCorory (49,86). Kenijac David Rudisha je za dvije stotinke sekunde zaostao za najboljim rezultatom sezone u utrci na 800 metara, na kojoj je slavio u vremenu 1:43,58.

Mušku utrku na 100 metara dobio je Amerikanac Tyson Gay (10.12), koji je također uz jak nepovoljan vjetar bio brži Kestona Bledmana iz Trinidada i Tobaga. Ženski sprint pripao je Amerikanki English Gardener koja je trčala ravno 11 sekundi.

Sandra Perković je pobijedila u disku s rezultatom 68.44 metara, dok je Blanka Vlašić bila druga u skoku uvis s preskočenih 1.97 metara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider