Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Svjetski rekorder

Usain Bolt poslao poruku koja će šokirati konkurenciju

Najbrži čovjek današnjice, jamajčanski sprinter Usain Bolt, uvjeren je skupa sa svojim trenerom Glenom Millsom da može trčati još i brže...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Osobno tako ne mislim", rekao je Bolt za Reuters upitan misli li da su najbolji rezultati u karijeri iza njega.

"Radi se sve o tome da budete predani. Svake sam godine u nekom dijelu bio ozlijeđen, pa je ključ ostati zdrav, fokusiran na stazu i manje dekoncentriran drugim stvarima. Treba pokušati smanjiti malo sponzorske obveze i takve stvari za sljedeću sezonu, probati ih ograničiti čim je više moguće. Tada mogu imati više vremena za rad, više vremena da se posvetim tome da ostanem zdrav i usredotočen", objašnjava Bolt.

Prošlo je pet godina otkako je Bolt u Berlinu na Svjetskom prvenstvu istrčao svjetske rekorde na 100 i 200 metara i postavio rezultate 9.58, odnosno 19.19.

"Ne bih rekao da smo vidjeli najbolje od njega. Mislim da je sposoban za još veću brzinu ako će imati neometane pripreme", kaže Mills, trener koji je Bolta vodio do šest olimpijskih zlata.

Bolt će Jamajku napustiti u petak kako bi započeo svoju zbog ozljeda skraćenu sezonu nastupom na Igrama Commonwealtha u Glasgowu gdje će početkom kolovoza trčati u štafeti 4x100 metara. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider