FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Proradilo je lavlje srce'

Umalo tučnjava na pressici: Kličko se nikad nije našao u ovakvoj situaciji!

Burno je u utorak bilo na konferenciji za novinare u Düsseldorfu gdje su se, uoči subotnjeg međusobnog meča, predstavili ukrajinski boksač Vladimir Kličko i njegov izazivač, Australac Alex Leapai...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na konferenciju je u jednom trenutku upao 42-godišnji američki boksač Shannon Briggs i krenuo provocirati i Klička i Leapaija. Od Ukrajinca je tražio da mu pruži priliku i da se bori s njim, a Australca je nazvao budalom. Ne čudi stoga da je upravo Leapai izgubio živce i krenuo se obračunati s bahatim Briggsom, ali zaustavio ga je upravo Kličko.

''Proradilo je lavlje srce, stvarno sam se htio boriti s njim. No, Vladimir mi je rekao da pustim Briggsa i da se fokusiram na našu međusobnu borbu'', rekao je Leapai.

Briggsa su u konačnici iz dvorane izveli zaštitari, a Kličko je uz smijeh prokomentirao:

''Nikad dosad nisam morao obuzdavati svoga suparnika na konferenciji za novinare.''

Na pitanje postoji li mogućnost borbe s Briggsom, Kličko je odgovorio da takvo što ne bi imalo smisla jer je prije tri i pol godine njegov stariji brat Vitalij pretukao Amerikanca tako da je završio u bolnici.

Vladimir će, inače, u subotnjem dvoboju u Oberhausenu braniti teškaške naslove prema verzijama WBA, IBF, WBO i IBO. (TS)

Nastavi čitati

Nastavi čitati