Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Red Bull spektakl

U nedjelju veliko finale i borba za vožnju Formule!

Veliko finale malonogometnog turnira Red Bull Winning 5 koji je u taj sport unio malo drukčija i zabavnija pravila i posjetio Split, Zagreb, Opatiju i Osijek, u nedjelju 1. prosinca održat će se u Zagrebu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni balon Stenjevec od 13 sati bit će žarište prvenstveno zabave, a onda i sportskog natjecanja u kojem će se finalisti boriti za adrenalinsku avanturu na stazi Red Bull Ring gdje će imati priliku provozati Formulu.

Red Bull Winning 5 u posljednjih je mjesec i pol okupio više od 80 momčadi koje su u 10-minutnim mečevima odmjerile snage s ekipama iz svojih gradova, no samo njih četiri u nedjelju će biti dio velikog finala. Osječkih Pet veličanstvenih, Opatija United, zagrebački Don Quijote i Splićani poznatiji kao CB Faraon izborili su svoje mjesto u završnici te će u nedjelju braniti boje svoga grada.

Nakon dvodnevnog glasanja na internetu, natjecatelji i navijači sami su izglasali da završnica turnira bude održana upravo u Zagrebu. Natjecanje počinje od 13 sati, a ulaz za sve posjetitelje besplatan je. Više informacija o turniru i održanim kvalifikacijskim krugovima potraži na www.redbull.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider